• Топ оферти

Приоритет в производството на завода на "Кроношпан" в Бургас са плочите от дървесни частици.

Tехнически параметри:
Дебелини - 8, 12, 16, 18, ...

Повече

Специализиран софтуер за оптимизация и автоматизация на процеси специално за дървопреработвателната и мебелната индустрия - imos CAD CAM NET PLAN. ...

Повече
  • Новини

Дай Бей е главен редактор на списание Sina Home, организатор на Пекинската международна дизайнерска седмица, наградите Red Star Design и C Foundation, заместник-генерален секретар на WGDO (Световна организация за зелено проектиране), съветник и наблюдател на китайската индустрия за декорация на дома и оригиналния дизайн на мебелите.

Повече

Антоанета Костова, маркетинг мениджър на издателството, представи пред повече от 200 китайски бизнесмени възможностите за сътрудничество между дизайнери, търговци и производители на мебели от България и Далечния Изток.

Повече

Васил Живков е познато име в мебелния бранш. Освен като уважаван преподавател в ключови за бранша дисциплини, той е основател на една от първите фирми в България, специализирана в търговия с висококачествени материали за мебели, доскоро бе активен дългогодишен член на управлението на Браншовата камара, инициатор, двигател и организатор е на множество събития и прояви в бранша. Поводът да ви срещнем с него е изборът му за професор – най-високата академична длъжност.

Повече
  • Изложения

imm cologne 2019

14.01 - 20.01.2019

Кьолн, Германия

Immcologne предоставя изключително решаващ импулс за началото на една успешна година. Това е единственото място, където световната мебелна индустрия среща уникален широкомащабен асортимент от мебели, аксесоари и интериорен дизайн. Открийте световния пазар на мебели в Кьолн с новостите в обзавеждането във всичките му аспекти.

Повече

Maison et Objet

18.01 - 22.01.2019

Париж

Повече от едно търговско изложение, събитието Maison et Objet, е любима дестинация за интериорния дизайн два пъти годишно - през януари и септември.

Повече

Ambiente

08.02 - 12.02.2019

Франкфурт

Най-големият световен форум за потребителски стоки Ambiente отново ще покаже през февруари във Франкфурт огромно многообразие на продукти и идеи.

Повече
Брандове
Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code