Hettich Marketing- und Vertriebs GmbH & Co. KG

Град: София

Адрес: ул. Проф. Г. Брадистилов 6, офис 3.3

Телефон: 02/421 99 39

Факс: 02/421 99 40

Email: info@bg.hettich.com

Website: www.hettich.com/bg_BG/nachalo.html

Представяне
Hettich е един от най-големите производители на мебелен обков, който вдъхновява своите клиенти с идеи, страст и най-високо качество. Семейната фирма с повече от 6000 служители е представена на почти всички континенти посредством 38 дъщерни дружества. Марката Hettich означава качество, иновации, близост до клиентите и надеждност - немско качество, на което можете да се доверите.

Hettich Marketing- und Vertriebs GmbH & Co. KG  със седалище във Влото (Vlotho), основана през 1986 г., е специалист в областта на търговията и занаятчийството. Продуктовото портфолио на Hettich включва голям асортимент от мебелен обков, който впрочем можете да намерите в каталога "Техника и приложение". Някои от основните продукти са пантата Sensys с вграден демпфер, Quadro водачите за скрит монтаж, групата обков за плъзгащи се врати TopLine M, L и XL, както и системите чекмеджета с двустенни царги ArciTech и InnoTech.

Търговското представителство на Hettich в България е открито в София през лятото на 2010 г. с цел оптимална подкрепа на българския пазар. Дейността му се концентрира преди всичко върху развитието и поддръжката на търговските партньори на Hettich, проучването на пазарната информация и потенциала, както и върху едно по-нататъшно успешно представяне на марката Hettich на българския пазар.

Офисът на представителството се намира в Студентски град, в непосредствена близост до Лесотехническия университет, обособил се като един от най-престижните в България за обучение на специалисти в областта на производството и дизайна на мебели. Планирани са семинари и дни на отворените врати на Hettich, целящи запознаване на младите мебелни дизайнери с продуктите на марката.

Фирмени статии:
Нова платформа за чекмеджета на Hettich: ArciTech
Intermat пантата за бърз монтаж
Обичаме плъзгането: системи за плъзгащи се врати от Hettich
Платформена концепция за ниски и високи чекмеджета
Разпръснете тъмнината с магия
Hettinject - иновативнa система за олекотени плочи
Офисът на бъдещето: модулни системи от Hettich
Концепцията на Hettich за кухнята на 2015 г.

Галерия

Продукти

Пантата Sensys на Hettich свързва дизайна и комфорта. Защото Sensys е красива, и красиво тиха. Sensys в черен обсидиан е ...

Повече

Доказаната система панти за бърз монтаж Intermat от Hettich със своята обширна програма с повече от 100 различни варианта за ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code