GTC Design

Град: София

Адрес: ул. Нишава 167-171

Телефон: 02/958 29 88

Email: gtc@abv.bg

Website: http://gtcdesign.bg

Представяне
GTC Design разработва авторски индивидуални проекти, внимателно съобразени с възможностите на пространството и предпочитанията на клиентите.
В своята над 15-годишна история компанията е създала и реализирала стотици проекти на кухни, дневни зони, спални, детски стаи, офиси, хотели, магазини.

Производствената база на GTC Design се намира в София и разполага с високо технологично оборудване, което позволява качествена и прецизна обработка на мебели до най-дребния детайл. Мебелите могат да се изпълнят във всички популярни материали като плоскости от ПДЧ, МДФ с естествен фурнир или с богата палитра от плътни тонове с варианти в мат и гланц.

Кухненските плотове се изработват от термоплот с дебелина 3,4,6 см, а също и от технически камък в разнообразна гама от цветове и шарки. За гръб на стената предлагаме варианти както от традиционните дървесни плоскости, така и облицовка от оцветено или прозрачно стъкло в съчетание с тапет или текстилен десен.

GTC Design работи с утвърдени производители на метален обков, с който се постига прецизно качество, функционалност и елегантна визия на обзавеждането.

Ние не просто изработваме и продаваме мебели. В процеса на работа ние влизаме в партньорски отношения с нашите клиенти, внимателно изслушваме техните желания и потребности, заедно обсъждаме възможните решения, за да стигнем до оптимален интериорен резултат. В процеса на съвместна работа с клиента екипът на GTC Design предлага редица услуги, които са напълно безплатни.

- Безплатни консултации в областта на интериора, преустройството и обзавеждането на дома, офиса, ресторанта, магазина, хотела.
- Безплатно оразмеряване на пространството, в което ще се разполага обзавеждането.
- Изготвяне на детайлен проект, включително и 3D визуализация.
- Безплатен монтаж на вградените кухненски уреди, които са поръчани от магазина на GTC Design.
- Безплатна доставка на мебелите в рамките на град София.

Галерия

Продукти

Композицията включва две легла, разположени на два етажа, гардеробче и множество чекмеджета, повечето от които са и с функция ...

Повече

Кухненският корпус предлага едно класическо решение - кухненските шкафове са проектирани по цялата дължина и височина на стените.
В ...

Повече


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code