ARCHIDEA

Град: София

Адрес: бул. Витоша 192

Телефон: 02/952 08 89

Email: office@archidea-bg.com

Website: www.archidea-bg.com

Представяне
"Архидея" е фирма с дългогодишен опит в производството на мебели. Високото качество на продуктите, професионалното отношение към работата и огромните технологични възможности на производствените мощности поставят "Архидея" на едно от водещите места сред мебелните производители в България.

Специализирана в изработването на нестандартно обзавеждане за обществени сгради и частни обекти, фирмата е уважаван и търсен партньор от архитекти и дизайнери.

Гордост на "Архидея" са:
- Модерната фабрика, оборудвана с последно поколение машини от най-висок клас
- Висококвалифицираният екип от специалисти - дизайнери, конструктори, технолози, оператори на машини, монтажници
- Представителният шоурум в центъра на София
- Многобройните успешно реализирани проекти на банки, офиси, ресторанти, хотели и частни домове както в България, така и в много страни от Европа
- Иновативната разработка, която се явява запазена марка на фирмата. Представлява непроходно изрязване на различни фигури в лицевите елементи на мебелите и лакиране с високогланцово покритие.

"Архидея" е първата мебелна компания в България, внедрила тази технология в производството си. По този начин фирмата повишава своя имидж пред клиентите си, като още веднъж доказва, че следва световните тенденции за развитие в бранша и регулярно инвестира средства за оптимизиране на производството.

Офисът на TRADER.BG e резултатът на успешното сътрудничество между дизайнери и производител. Интериорният проект на работното пространство на финансово-търговската фирма, заемаща четири етажа в Litex Tower в София, е на студио АРТКОРТ с главен дизайнер Елена Гюмишева-Мичева, а мебелите, преградните стени, вратите и лампериите са изработени от АРХИДЕЯ. Креативността на дизайнерите и перфектното изпълнение от производителя на всички интериорни елементи до най-дребния детайл създават един стилен и функционален съвременен офис. Офис, който вдъхновява и възбужда сетивата. Офис, който осигурява професионална атмосфера за работа и спокойна и уютна обстановка за отмора.

Галерия

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code