Статии

Wood-Mizer обяви конкурс “Моят проект” 2015

Дата: 17 юни 2015Сподели:

В него имат право да участват дървообработватели и занаятчии от Стария континент и по-конкретно тези, които реализират проектите си с помощта на продуктите на Wood-Mizer. Машините на компанията осигуряват възможност на хиляди хора да вдъхнат живот на интересните си идеи от дървесина.
Заявленията за участие в конкурса се приемат от 1 май до 28 август 2015 г. През есента жури от професионалисти в бранша ще избере най-добрите проекти и ще награди деветимата победители.
Награди:
Ще бъдат присъдени три награди – първа, втора и трета във свсяка от следните категории: мебели, строителство и други проекти.
• 1-во място - награда от 700 € *, часовник, макет играчка на банциг Wood-Mizer, гравирана дървена грамота с името на победителя
• 2-ро място - награда от 500 € *, часовник, макет играчка на банциг Wood-Mizer, гравирана дървена грамота с името на победителя
• 3-то място - награда от 300 € *, часовник, макет играчка на банциг Wood-Mizer, гравирана дървена грамота с името на победителя
* Паричните награди са под формата на кредити за закупуване на продуктите на компанията Wood-Mizer.
За участие е необходимо да бъде попълнен формуляра на сайта: woodmizer-europe.com/contest
Тук можете да видите и проектите на останалите участници, които ще ви вдъхновят за нови постижения!
Важни дати, свързани с конкурса:
Начало на приемане на документите за участие: 01/05/2015
Край на приемане на заявките: 28/08/2015
Награждаване на победителите: 20/11/2015
Представител на Wood-Mizer в България:
Екотехпродукт ООД
София 1186,
ул. Стар Лозенски път 38
office@ecotechproduct.com
тел/факс: 02/979 17 10
тел.: 02/462 70 35
тел: 089 913 31 10
www.wood-mizer.bg
На снимките: Реализираните в САЩ и Канада проекти, наградени в конкурса на Wood-Mizer през 2013 год.

Галерия
Още статии

Пейката-коренище, проектирана от Yong Ju Lee Architecture, е мебел за обществени пространства с диаметър 30 м, която имитира по форма кореновата система на растенията.

Повече

"Ветекс" ООД е фирма с 28 годишен опит в шивашката промишленост, от които през последните четири е с ярко присъствие в отрасъла за шиене на дивани, домашен текстил и матраци.

Повече

След един доста “дизайнерски” брой на ДМТ, който ви представи най-новите тенденции в мебелите, показани на най-вдъхновяващото световно изложение - Salone del Mobile в Милано през април, сега сме ви подготвили един определено „технически” брой...

Повече

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code