Статии

Skil предлага филми за майстори любители

Дата: 2 юни 2016Сподели:

Новите видеофилми „Как да...?“ на 17 езика ще ви научат да боравите с инструментите. Видеоклиповете помагат на любителите на „Направи си сам“ преди старта, по време на и след завършване на DIY (Do it yourself) проектите. Темите на видеофилмите варират от инструкции за смяна на принадлежности до обучение за работа с различни инструменти.Растящо търсене на видеофилми „Как да...?“
С новите видеофилми Skil отговаря на постоянно нарастващия брой търсения „Как да...?“ в интернет. През 2015 г. в YouTube подобни клипове са гледани над 100 милиона часа. През същата година, според Гугъл, домашните ремонти и подобрения са сред най-популярните търсения по темата „Как да...?“. Освен това уебстраницата също доказва голямата нужда от помощ сред феновете на DIY. Броят посетители на сайта се разрасна неимоверно през последните години. Премиерата на уебстраницата бе през 2012 г., когато потребителите бяха 89 000. През 2016 г. се очакват не по-малко от 2,5 милиона уникални посетители!
„Направи си сам“ за начинаещи
Лесна и успешна реализация на всички проекти „Направи си сам“, дори и за домашни майстори с малък практически опит – ето какво предлага посещението на уебстраницата www.napravisisamzanachinaeshti.bg
Сайтът предоставя полезна практическа информация за разнообразни дейности в дома и около него. С негова помощ хора и с повече, и с по-малко умения успяват да се справят с редица задачи по ремонта и обзавеждането на жилището, с проекти от строителството, сглобяването и монтажа.
Не е лесно да си перфектният домашен майстор. Затова Skil спонсорира www.napravisisamzanachinaeshti.bg – идеалния сайт в подкрепа на всички майстори - любители.
Skil разработва качествени инструменти на много достъпни цени с уникални решения, улесняващи проектите на домашните майстори.
Skil Европа е световен производител на електроинструменти за практичните потребители – и за домашните майстори, и за професионалистите. Основателят на компанията, Едмънд Мичел, пуска първия електрически ръчен трион на пазара в САЩ през 1924 г. „Трионът Skil”, както го наричат, е първият циркуляр в света. Огромният му успех полага началото на богата гама от също толкова успешни електроинструменти. Skil е символ на висококачествени продукти с иновативни функции и атрактивни цени. От 1996 г. Skil е част от Група Бош. Централното управление за Европа, Близкия Изток и Африка се намира в Бреда, Холандия. От централата се управляват 40 търговски офиса. Продуктите на компанията се продават в над 70 страни. Подробна информация ще намерите на www.skil.com.

Галерия
Още статии

Имаме удоволствието да Ви поканим и тази година на станалата вече традиционна среща „Ден на отворените врати“, 11 октомври 2019 г., петък, от 10:00 ч. в нашето дъщерно предприятие Вита 02 ЕООД, гр. Тетевен, кв. Полатен.

Повече

МОС Консулт има удоволствието да Ви покани за пореден път на своето Inhouse Show. Този път на тема роботика ...

Повече

Пейката-коренище, проектирана от Yong Ju Lee Architecture, е мебел за обществени пространства...

Повече

"Ветекс" ООД е фирма с 28 годишен опит в шивашката промишленост, от които през последните четири е с ярко присъствие в отрасъла за шиене на дивани...

Повече

След един доста “дизайнерски” брой на ДМТ, който ви представи най-новите тенденции в мебелите, показани на най-вдъхновяващото световно изложение - Salone del Mobile в Милано през април, сега сме ви подготвили един определено „технически” брой...

Повече

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code