Статии

Направи си ваза с БОШ

Дата: 30 юли 2015Сподели:

С тази вна ваза можете да демонстрирате изискания си вкус и да стимулирате апетита на гостите си. Вазата има стабилна рамка от естествено дърво – основа за пет стъклени бутилчици, в които можете да аранжирате пет свежи букета. Перфектното допълнение към всяка вечеря!<br><b>Необходими материали:<br></b> Пет стъклени бутилчици (с височина 10–20 см)<br>Осем винта за дърво (4,5 мм x 30 мм)<br>Дървен материал по ваш избор (50 см x 50 см x 1,1 см)<br>Стандартни материали, които ще намерите във всеки строителен хипермаркет<br><b>Инструменти:</b><br>Акумулаторен двускоростен винтоверт Bosch PSR 10,8 LI-2<br>Боркорона за дърво (диаметърът трябва да съвпада с гърлата на бутилките)<br>Акумулаторен мултитрион Bosch PST 10,8 LI<br><b>Степен на трудност:</b> лесно<br><b>Време за работа:</b> около 1,5 часа<br><b>Стъпка 1</b><br>Най-напред измерете височината и ширината на бутилките, както и дебелината на гърлата им. Изрежете дървото така, че да осигурите достатъчно разстояние между бутилките. Можете да бъдете сигурни, че с помощта на акумулаторния мултитрион Bosch PST 10,8 LI ще се справите отлично със задачата. <br><b>Стъпка 2</b><br>С линия и молив маркирайте местата на дупките за гърлата на бутилките.<br><b>Стъпка 3<br></b>С акумулаторния двускоростен винтоверт Bosch PSR 10,8 LI-2 и подходящата боркорона за изрязване на отвори изрежете нужните дупки в плоскостта.<br><b>Стъпка 4<br></b>Дойде ред и на финалния монтаж! Закрепете с винтове четирите части на дървената рамка, прокарайте гърлата на бутилките през дупките отдолу нагоре, налейте вода и поставете цветята. Масата ви сияе с новата си цветна декорация. Ако се справяте и с готвенето така добре, както с правенето на декоративни вази, със сигурност ще зарадвате гостите си. <br><b>Добър апетит!</b>

Галерия
Още статии

Пейката-коренище, проектирана от Yong Ju Lee Architecture, е мебел за обществени пространства с диаметър 30 м, която имитира по форма кореновата система на растенията.

Повече

"Ветекс" ООД е фирма с 28 годишен опит в шивашката промишленост, от които през последните четири е с ярко присъствие в отрасъла за шиене на дивани, домашен текстил и матраци.

Повече

След един доста “дизайнерски” брой на ДМТ, който ви представи най-новите тенденции в мебелите, показани на най-вдъхновяващото световно изложение - Salone del Mobile в Милано през април, сега сме ви подготвили един определено „технически” брой...

Повече

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code