Статии

Mikser 2015 / Ghost project – българското участие

Дата: 25 юни 2015Сподели:

Mikser, един от най-големите регионални фестивали за изкуство и дизайн и тази година спази традицията си с провеждането на международния конкурс Ghost Project. Започнал от малка изложба в рамките на балканския фестивал, той се превърна в едно от най-очакваните събития за младите дизайнери от Югоизточна Европа. Тридневното честване на най-доброто от балканската дизайн сцена се проведе в първата седмица на месеца в Белград. 

Българската страна тази година представиха два проекта- осветително тяло и серия столове от алуминиеви тръби. Ники Михайлов и Десислава Средкова бяха избрани с лампата Four Faces, която е съставена от еднакви модули от метален лист или плексиглас с възможност да се конфигурират по различен начин. Мартина Крастев представи серия Caldera, вдъхновена от неповторимата атмосфера на гръцките острови. Серията включва стол за хранене, бар стол и табуретка.

Галерия
Още статии

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече

„Устойчивият дизайн трябва да следва идеята за създаване на продукти, които имат положително влияние върху околната среда.“

Повече

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече

Годишната конференция на браншовете Дървообработване и Производство на мебели ще се проведе на 29-ти ноември в хотел Рила, к.к. Боровец.

Повече

Георги Янков, „Валиян” ООД: „В България има много шансове, много възможности за младите хора.”

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code