Статии

Лимитирана серия дизайнерски мивки празнува рождения ден на Acquagrande

Дата: 18 май 2015Сподели:

Ceramica Flaminia кани десет дизайнера да отпразнуват 60-тата годишнина на мивката Acquagrande, която е една от първите правоъгълни мивки на пазара.
Класиката в дизайна винаги се е почитала със същото уважение както и класиката в музиката и изкуството. Любители и професионалисти в сферата колекционират иконите в дизайна, а производителите празнуват успеха на класическите си изделия с лимитирани колекции.

Ceramica Flaminia празнува тази година 60-тата годишнина на мивката Acquagrande, която е една от първите правоъгълни мивки на пазара, съществуваща още от зората на компанията. Продуктът, повлиял на поколения колекции за баня от различни дизайнери по света се е превърнал в икона на съвременния стил заради специфичната си форма.

По случай годишнатата, десет архитекти и дизайнери са поканени да променят Acquagrande със своя индивидуален почерк, използвайки възможностите на керамиката. Stephen Burks (acquastripes), Zanini De Zanine (art), Rodolfo Dordoni (narciso), Johan Lindsten (ferro), Piero Lissoni (pesci), Jasper Morrison (dots), Paola Navone (drop), Patrick Norguet (millimeter paperld), Satyendra Pakhalé (pani) и Keiji Takeuchi (tofu grande) създадоха лимитираната колекция, предлагана от Ceramica Flaminia.

Галерия
Още статии

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече

„Устойчивият дизайн трябва да следва идеята за създаване на продукти, които имат положително влияние върху околната среда.“

Повече

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече

Годишната конференция на браншовете Дървообработване и Производство на мебели ще се проведе на 29-ти ноември в хотел Рила, к.к. Боровец.

Повече

Георги Янков, „Валиян” ООД: „В България има много шансове, много възможности за младите хора.”

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code