Статии

Лимитирана серия дизайнерски мивки празнува рождения ден на Acquagrande

Дата: 18 май 2015Сподели:

Ceramica Flaminia кани десет дизайнера да отпразнуват 60-тата годишнина на мивката Acquagrande, която е една от първите правоъгълни мивки на пазара.
Класиката в дизайна винаги се е почитала със същото уважение както и класиката в музиката и изкуството. Любители и професионалисти в сферата колекционират иконите в дизайна, а производителите празнуват успеха на класическите си изделия с лимитирани колекции.

Ceramica Flaminia празнува тази година 60-тата годишнина на мивката Acquagrande, която е една от първите правоъгълни мивки на пазара, съществуваща още от зората на компанията. Продуктът, повлиял на поколения колекции за баня от различни дизайнери по света се е превърнал в икона на съвременния стил заради специфичната си форма.

По случай годишнатата, десет архитекти и дизайнери са поканени да променят Acquagrande със своя индивидуален почерк, използвайки възможностите на керамиката. Stephen Burks (acquastripes), Zanini De Zanine (art), Rodolfo Dordoni (narciso), Johan Lindsten (ferro), Piero Lissoni (pesci), Jasper Morrison (dots), Paola Navone (drop), Patrick Norguet (millimeter paperld), Satyendra Pakhalé (pani) и Keiji Takeuchi (tofu grande) създадоха лимитираната колекция, предлагана от Ceramica Flaminia.

Галерия
Още статии

Пейката-коренище, проектирана от Yong Ju Lee Architecture, е мебел за обществени пространства с диаметър 30 м, която имитира по форма кореновата система на растенията.

Повече

"Ветекс" ООД е фирма с 28 годишен опит в шивашката промишленост, от които през последните четири е с ярко присъствие в отрасъла за шиене на дивани, домашен текстил и матраци.

Повече

След един доста “дизайнерски” брой на ДМТ, който ви представи най-новите тенденции в мебелите, показани на най-вдъхновяващото световно изложение - Salone del Mobile в Милано през април, сега сме ви подготвили един определено „технически” брой...

Повече

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code