Статии

ДА ЗАПОЧНЕМ ДА БИЧИМ!

Дата: 25 февруари 2016Сподели:

Малките и средните предприятия са гръбнакът на всяка съвременна силна икономика. Те със своята активност на местно ниво създават глобален успех. Малките предприятия в отрасъла на дървообработването по правило преработват местна дървесина, създават работни места за местното население и произвеждат продукти, които се търсят на местния пазар. Строителни материали, огради и порти, подови настилки, детайли за мебели, палети, бъчви, колове и дори дървени чинии и прибори – цялото разнообразие от дървени продукти се произвеждат от малките предприятия. И в повече от 60 000 случая в основната машина в производството е хоризонтален банциг Wood-Mizer.
Точно така! След създаването на Wood-Mizer през 1982 г.компанията е произвела повече от 60 000 хоризонтални банцига работещи в над 100 страни по света.
Тази пролет Wood-Mizer пуска промоцията "ДА ЗАПОЧНЕМ ДА БИЧИМ": всички банцизи от оранжевата серия и всички опции и допълнително оборудване към тях са с 10% отстъпка.

• LT10 Series. Начално ниво на дървопреработка; идеален за фермери и собственици на имоти.


• LT15 Series. Популярен банциг за малки предприятия; за стационарна употреба.

• LT20 Series. Този банциг се предлага за стационарна и мобилна работа; често се използва като мобилен банциг за бичене на ишлеме.

• LT40 Series. Най-известният банциг на Wood-Mizer; неговата сегашна конструкция е най-близка до тази на първия модел, създаден през 1982 от основателите на фирмата Дон Лесковски и Дан Текулве.

• LT70 Series. Мощен банциг; той се предлага и с дистанционно управление и транспортьори; подходящ не само за нови предприятия, но и за модернизация на съществуващи производства.

Ако сте предприемач, който има идеи и търси възможности за развитие в областта на дървопреработването, в т.ч. модернизиране на съществуващо производство, промоцията „ДА ЗАПОЧНЕМ ДА БИЧИМ“ може да ви помогне много.

Представителите на Wood-Mizer доставят оборудването, обучават операторите, осигуряват сервиз и резервни части. И още нещо! Към вашия нов банциг Wood-Mizer, закупен на промоция с 10% отстъпка, ние добавяме 20 банцигови ленти Wood-Mizer безплатно.
Промоцията на Wood-Mizer ЗАПОЧНЕТЕ ДА БИЧИТЕ е в сила от 1 март до 30 юни 2016.
За повече информация и за поръчки: 089 913 31 10

Галерия
Още статии

Сдвоеният банциг HR250 може да направи един или два ряза при едно преминаване за листене на призми и дъски.

Повече

„Красотата е в процеса на изработка и тапициране и мисля, че колегите, които се занимават с този вид мебели, също биха потвърдили.“

Повече

„Успехът е да се харесваш, да харесваш това, което правиш и да харесваш начина, по който го правиш.“

Повече

Първите новини за 2020 г. в мебелния бранш идват с новия брой на сп. ДМТ.

Повече

С отложена дата след превантивни здравни мерки.

Повече

Днес Копенхаген е световен пример за най-добри практики в градското планиране. Центърът на града е смесица от традиционна скандинавска и впечатляваща съвременна архитектура с изобилие от обществени пространства за активна дейност...

Повече

- Лампи от бира и отпадъци от кафе================= - Ядливи чашки за кафе заместват неразградимата пластмаса

Повече

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code