Статии

ДА ЗАПОЧНЕМ ДА БИЧИМ!

Дата: 25 февруари 2016Сподели:

Малките и средните предприятия са гръбнакът на всяка съвременна силна икономика. Те със своята активност на местно ниво създават глобален успех. Малките предприятия в отрасъла на дървообработването по правило преработват местна дървесина, създават работни места за местното население и произвеждат продукти, които се търсят на местния пазар. Строителни материали, огради и порти, подови настилки, детайли за мебели, палети, бъчви, колове и дори дървени чинии и прибори – цялото разнообразие от дървени продукти се произвеждат от малките предприятия. И в повече от 60 000 случая в основната машина в производството е хоризонтален банциг Wood-Mizer.
Точно така! След създаването на Wood-Mizer през 1982 г.компанията е произвела повече от 60 000 хоризонтални банцига работещи в над 100 страни по света.
Тази пролет Wood-Mizer пуска промоцията "ДА ЗАПОЧНЕМ ДА БИЧИМ": всички банцизи от оранжевата серия и всички опции и допълнително оборудване към тях са с 10% отстъпка.

• LT10 Series. Начално ниво на дървопреработка; идеален за фермери и собственици на имоти.


• LT15 Series. Популярен банциг за малки предприятия; за стационарна употреба.

• LT20 Series. Този банциг се предлага за стационарна и мобилна работа; често се използва като мобилен банциг за бичене на ишлеме.

• LT40 Series. Най-известният банциг на Wood-Mizer; неговата сегашна конструкция е най-близка до тази на първия модел, създаден през 1982 от основателите на фирмата Дон Лесковски и Дан Текулве.

• LT70 Series. Мощен банциг; той се предлага и с дистанционно управление и транспортьори; подходящ не само за нови предприятия, но и за модернизация на съществуващи производства.

Ако сте предприемач, който има идеи и търси възможности за развитие в областта на дървопреработването, в т.ч. модернизиране на съществуващо производство, промоцията „ДА ЗАПОЧНЕМ ДА БИЧИМ“ може да ви помогне много.

Представителите на Wood-Mizer доставят оборудването, обучават операторите, осигуряват сервиз и резервни части. И още нещо! Към вашия нов банциг Wood-Mizer, закупен на промоция с 10% отстъпка, ние добавяме 20 банцигови ленти Wood-Mizer безплатно.
Промоцията на Wood-Mizer ЗАПОЧНЕТЕ ДА БИЧИТЕ е в сила от 1 март до 30 юни 2016.
За повече информация и за поръчки: 089 913 31 10

Галерия
Още статии

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече

„Устойчивият дизайн трябва да следва идеята за създаване на продукти, които имат положително влияние върху околната среда.“

Повече

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече

Годишната конференция на браншовете Дървообработване и Производство на мебели ще се проведе на 29-ти ноември в хотел Рила, к.к. Боровец.

Повече

Георги Янков, „Валиян” ООД: „В България има много шансове, много възможности за младите хора.”

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code