Статии

Bosch затвърди престижният си статус Superbrand

Дата: 8 октомври 2015Сподели:

Това показа резултатът от независимото онлайн проучване по инициатива на глобалната организация Superbrands. Програмата Superbrands отличава и промотира изключителните търговски марки, които се открояват с отлична репутация от всички останали на българския пазар и предлагат значителни материални и емоционални предимства.
Bosch е марка със значително наследство и завидна репутация за качество и дизайн. Затова поредното отличие е закономерно следствие от факта, че компанията предлага иновативни и устойчиви продукти, създавани да улеснят работата в домакинствата и увеличат комфорта на хората при същевременно съвестна експлоатация на ресурсите в защита на околната среда. Обновявайки ежегодно предлаганите на родния пазар продукти, екипът на Bosch в България се стреми да отговори на локалните нужди и се бори постоянно за доверието и лоялността на своите клиенти.
Продуктовите иновации на Bosch се налагат убедително на пазара. Особено внимание печелят уредите със сензорно контролирани и прецизно управлявани функции, които осигуряват отлични резултати и свобода на потребителите. Примери за това са фурните с PerfectBake и PerfectRoast сензори, пералните iDos със система за автоматично дозиране или кухненските машини MaxxiMUM със SensorControl.
BSH Домакински уреди стъпи официално на българския пазар през март 2011 година.
На снимките:господин Ивайло Рашев, национален мениджър продажби на БСХ Домакински уреди - Клон България с приза Superbrand 2015/2016

Галерия
Още статии

- Кафето като устойчива боя за текстил ============ - Велосипед от рециклирани кафе капсули========== Публикация на сп. ДМТ 6/2019

Повече

В съдържанието: Кортен - материалът с благородна ръжда; Дигиталният печат - технология на бъдещето; Интересни интериорни решениия и практични продукти за дома, базирани на магнитната левитация...

Повече

„Устойчивият дизайн трябва да следва идеята за създаване на продукти, които имат положително влияние върху околната среда.“

Повече

Нови продукти, концепции и вдъхновения за по-голям жилищен комфорт.

Повече

Благодарение на технологията “Connect", Häfele реализира "умен дом" посредством "умни мебели".

Повече

Interzum Award 2019: двойна награда за Hettich ComfortSpin и ViZard by ambigence бяха наградени.

Повече

На специална церемония премиерът Б. Борисов, откри модернизирания завод за санитарна арматура по повод 85-годишнината на фирмата.

Повече

Годишната конференция на браншовете Дървообработване и Производство на мебели ще се проведе на 29-ти ноември в хотел Рила, к.к. Боровец.

Повече

Георги Янков, „Валиян” ООД: „В България има много шансове, много възможности за младите хора.”

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code