Статии

Bosch затвърди престижният си статус Superbrand

Дата: 8 октомври 2015Сподели:

Това показа резултатът от независимото онлайн проучване по инициатива на глобалната организация Superbrands. Програмата Superbrands отличава и промотира изключителните търговски марки, които се открояват с отлична репутация от всички останали на българския пазар и предлагат значителни материални и емоционални предимства.
Bosch е марка със значително наследство и завидна репутация за качество и дизайн. Затова поредното отличие е закономерно следствие от факта, че компанията предлага иновативни и устойчиви продукти, създавани да улеснят работата в домакинствата и увеличат комфорта на хората при същевременно съвестна експлоатация на ресурсите в защита на околната среда. Обновявайки ежегодно предлаганите на родния пазар продукти, екипът на Bosch в България се стреми да отговори на локалните нужди и се бори постоянно за доверието и лоялността на своите клиенти.
Продуктовите иновации на Bosch се налагат убедително на пазара. Особено внимание печелят уредите със сензорно контролирани и прецизно управлявани функции, които осигуряват отлични резултати и свобода на потребителите. Примери за това са фурните с PerfectBake и PerfectRoast сензори, пералните iDos със система за автоматично дозиране или кухненските машини MaxxiMUM със SensorControl.
BSH Домакински уреди стъпи официално на българския пазар през март 2011 година.
На снимките:господин Ивайло Рашев, национален мениджър продажби на БСХ Домакински уреди - Клон България с приза Superbrand 2015/2016

Галерия
Още статии

Пейката-коренище, проектирана от Yong Ju Lee Architecture, е мебел за обществени пространства с диаметър 30 м, която имитира по форма кореновата система на растенията.

Повече

"Ветекс" ООД е фирма с 28 годишен опит в шивашката промишленост, от които през последните четири е с ярко присъствие в отрасъла за шиене на дивани, домашен текстил и матраци.

Повече

След един доста “дизайнерски” брой на ДМТ, който ви представи най-новите тенденции в мебелите, показани на най-вдъхновяващото световно изложение - Salone del Mobile в Милано през април, сега сме ви подготвили един определено „технически” брой...

Повече

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code