Статии

Интелигентни електроинструменти

Дата: 10 ноември 2015Сподели:

С акумулаторните електроинструменти на Бош всеки домашен майстор може да пробива, завива, реже и шлайфа с пълна мощност, докато батерията свърши. Интелигентният чип Syneon координира батерията, мотора и редуктора и осигурява перфектната мощност за всяко приложение. Феновете на „Направи си сам“ ще могат да работят по проектите си с оптимална сила при максимална издръжливост на батерията. Принципът на функциониране е подобен на човешкия организъм. И при вдигането на тежести, изискващо сила, и при маратонското бягане, за което е нужна издръжливост, тялото ни осигурява точната доза необходима енергия. Акумулаторните електроинструменти от Бош с чип Syneon идентифицират енергийните потребности и решават дали актуалната задача изисква повече сила или по-голяма скорост.
Така домашните майстори винаги разполагат с необходимата мощност, независимо дали пробиват или шлайфат. В резултат акумулаторните електроинструменти на Бош и пестят енергия, и работят по-дълго с едно зареждане. Акумулаторният ударно-пробивен винтоверт PSR 18 LI-2 може да направи с до 85% повече пробивания с едно зареждане на батерията от другите продукти от този клас.  
Бърза готовност за продължителна работа с новите батерии и новото зарядно устройство.
Акумулаторните 14,4- и 18-волтови електроинструменти Bosch стават още по-мощни с новите батерии от 2,5 Ah. Тези солидни компактни енергийни пакети с иновативна ергономична повърхност „Softgrip“ се сменят и включват лесно. Освен това, с тях инструментите работят с 25% по-дълго, отколкото с предишното поколение батерии, което ги прави идеални за мащабни проекти „направи си сам“. Ако акумулаторът се изтощи след продължителна употреба, новото зарядно устройство AL 1830 CV незабавно ще го възстанови. То зарежда батериите два пъти по-бързо от предшественика си и е с функция „готовност за работа“ – само след 40 минути инструментът е зареден на 80% и готов за употреба.
Новата батерия е съвместима с всички 14,4- и 18-волтови системи инструменти – от акумулаторния трион до ръчната прахосмукачка. Една батерия за всички ваши проекти!

Галерия
Още статии

Пейката-коренище, проектирана от Yong Ju Lee Architecture, е мебел за обществени пространства с диаметър 30 м, която имитира по форма кореновата система на растенията.

Повече

"Ветекс" ООД е фирма с 28 годишен опит в шивашката промишленост, от които през последните четири е с ярко присъствие в отрасъла за шиене на дивани, домашен текстил и матраци.

Повече

След един доста “дизайнерски” брой на ДМТ, който ви представи най-новите тенденции в мебелите, показани на най-вдъхновяващото световно изложение - Salone del Mobile в Милано през април, сега сме ви подготвили един определено „технически” брой...

Повече

Industry 4.0 се превърна в световен тренд за нововъведения и иновации в различни браншове и индустрии, както, разбира се, и в производството на мебели.

Повече

Новата централна библиотека в Хелзинки - една oда за книгите в дигиталния свят. Библиотеката бе открита ден преди 101-та годишнина на Финландия като независима държава, а името й „Ооди“ означава „ода“.

Повече

Кой ли е предполагал, че в тези преломни години за страната ни като цяло, списание ДМТ ще устои на всички трудни моменти и предизвикателства...

Повече

Hettich показва интелигентни решения за съхрание в малки пространства.

Повече

София, 7 юни 2019, Canon представи новите тенденции и неограничени възможности на дигиталния печат на специално събитие в Generator, на което бяха поканени архитекти, дизайнери и печатари.

Повече

Все повече расте световният интерес към Франция като страна, чийто стил е способен да вдъхне уникалност в един все по-стандартизиран и глобализиран свят. „Извинете моя френски“ си поставя точно тази цел ...

Повече

Ако миналата година инсталацията Das Haus бе вдъхновена от светлината, то тазгодишната къща привлича вниманието със свежите си цветове и усещане за лекота.

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code