Закачалка Z hookkONTURA dESIGN

Комбинативна, функционална, закачлива – това е само началото на списъка с качествата на Z hook. Тя е модулна закачалка, като модулите могат да се комбинират помежду си и да се получават интересни цветови и фукнционални решения. Всяка модулна комбинация позволява на Z hook да се намества елегантно и в антрето и в спалнята и дори в банята, придавайки стил и модернизъм.

Базовият модул се състои от единична или двойна закачалка и един извит хоризонтален елемент – поставка за вестници и писма. Дори базовия модел, без допълнителните поставки, дава възможност за съхранение на якета, палта, шапки, шалове и чантички и всичко това благодарение на ергономичната Z форма. Допълнения като поставка за слънчеви очила, поставка за дамски чанти, поставка за кучешка каишка, чадърник, ключодържател и дори огледало повишават функционалността и позволяват пълно оползотворяване на пространството.

Подобни продукти

Аксесоари за модерна, функционална и елегантна баня от минерален композит Kerrock.Аксесоарите за баня БОРА, също като едноименния вятър, са леки, ...

Повече

Размери:40см х 40см (горе)25см х 25см (долу)височина - 118смЦена (с вкл. ДДС):Бял мат - 239 лв.Бял гланц - 332 лв.Боя ...

Повече
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code