Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

Export Furniture Exhibition (EFE)27.08 - 29.08.2020

Куала Лумпур, Малайзия

Website: www.efe.my

Представяне

Изложението за износ на мебели (EFE) е световно известно на международната сцена на купувачи от цял свят, като един от най-добрите панаири на мебели в Югоизточна Азия и в това си качество, то продължава да привлича все повече търговски посетители с всяка година.


Малайзийската мебелна индустрия е похвално процъфтяваща заради силния си сектор надолу по веригата и е една от малкото индустрии в Малайзия, която може да се гордее със своите продукти „Made in in Malaysia“.

Настоящите тенденции на изложението се изразяват в голямото разнообразие от различни видове продукти - от офис мебели, мебели за дома, полуфабрикати, дървообработващи машини, мебелни аксесоари, суровини и др.

Глобални международни купувачи и професионалисти, търговци на едро, търговци на дребно, дистрибутори, дилъри, дизайнери, архитекти, включително местни проектанти, са добре дошли на EFE2020.

С 16-годишения си опит EFE предоставя големи възможности за предприемачи, производители на мебели, купувачи и посетители, като същевременно генерира приходи от износ за страната. Като смел и отличителен, EFE2020 има за цел да привлече повече купувачи с по-голямото си изложбено пространство в KLCC.


Един от основните акценти на EFE2020 е откриването на „Залата за офис мебели”.


EFE 2020 ще осъществи 16-та си годишна изява от 9-12 март 2020 г. в Конгресен център Куала Лумпур (KLCC), най-известният изложбен център в Малайзия до емблематичните кули-близнаци Петронас.

EFE 2020 се очаква да бъде още по-голям и с още повече изложители, като заеме над 40 000 кв. м изложбено пространство.

Разширяването на пространството е в следствие на новото разширение на KLCC и участието на повече изложители на офис мебели.


Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code