Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

China International Furniture Expo09.09 - 12.09.2019

Шанхай, Китай

Представяне

 Едно от най-значимите международни мебелни изложения в света - China International Furniture Expo, се проведе за 25-ти път в новия Международен Експо Център (SNIEC) в Шанхай, Китай. Разположено на 350 000 кв. метра и с 3500 изложители, 220 международни марки, 129 дизайнерски марки и над 50 известни дизайнери, четиридневното събитие е готово да въвежда нови тенденции в сферата на мебелите, домашния декор, дизайна и начина на живот.
Изложението е не само B2B форум, който среща производители, дизайнери и търговци, а и повод за редица други любопитни изложби, професионални срещи, конкурси, форуми, конференции.


МОДЕРЕН МЕНИДЖМЪНТ И ОНЛАЙН ИНОВАЦИИ
Освен с внушителни цифри, размери и съдържание, които говорят сами за себе си, Furniture Chinа прави силно впечатление и с модерния си подход в организационно и бизнес отношение. Автобуси със стриктно разписание циркулират между двата основни изложбени центъра. Бързи колички и малки открити бусове развеждат посетителите от зала на зала. Не липсва и уреден транспорт до най-близките метростанции, центъра на града и проявите на Shanghai Home Design Week.
Във всяка зала има разпределени информационни пунктове и визуални напомняния към посетителите да свалят най-новото мобилно приложение на изложението. Програмата е проектирана като дигитална версия на самото събитие с достъп до пълен списък на изложители, продукти, събития и т. н. Това прави преживяванията на участниците по-приятни и удобни. Всеки инсталирал приложението също така може да осъществи директна връзка с всяка една фирма участник, да провери цената на изложен продукт и да го закупи онлайн, както и да споделя своите впечатления от преживяното чрез специално създадена чат зона (базирана на системата WeChat). Организаторите не крият и причините за инвестирането си в онлайн маркетинг: по-малко офлайн пространство, повече възможности за контакт, по-голяма и по-бърза популярност и лесно отчитане на резултатите. Екипът на Shanghai UBM Sinoexpo International Exhibition Co., Ltd. е на мнение, че съдържанието ще движи бизнеса в бъдеще. А следването на онлайн тенденциите в съвременния мениджмънт е задължителна стъпка в поддържането на успешна позиция в изложбения бранш.Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code