Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

CIFF Shanghai + WMF07.09 - 10.09.2019

Шанхай, Китай

Адрес: 333 Songze Avenue, Qingpu District, Shanghai, China

Телефон: +86-20-8912 8061/8075

Email: ginaho@fairwindow.com.cn

Website: http://www.chinaexhibition.com

Представяне

Китайският международен мебелен панаир в Шанхай ще се проведе в Националния изложбен и конгресен център на площ от 400 000 кв. м., обхващайки всички звена на мебелната индустрия: от мебели за интериора и екстериора, домашен текстил, офис & търговско обзавеждане до машини, материали, оборудване и т.н.
Панаирът е мястото, на което ще обменят полезна информацияоколо 3000 световноизвестни бранда и над 100 000 професионални посетители.

Стремежът на CIFF в Hongqiao, Шанхай е да създаде модерна, глобална, широкоспектърна и интерактивна платформа за търговия и представяне на мебелния бранша във всичките му аспекти.

CIFF е най-голямото изложение за мебели в света и най-влиятелното в Азия. То се провежда два пъти в годината – през март в Гуанджоу и през септември в Шанхай и покрива обща площ от 1.15 милиона квадратни метра.
Различните мероприятия в програмата на CIFF символизират развитието на китайския дизайн, отразявайки свят, който се променя светкавично бързо. Фактът, че те се провеждат в рамките на изложението на Шанхай, демонстрира влиянието на това събитие в областта на дизайна, културата и медиите, както готовността му да бъде новата столица на мебелната и дървообработващата промишленост. .

43-тото издание на CIFF Shanghai ще се проведе в Националния изложбен и конгресен център (Shanghai) съвместно с Шанхайският международен панаир за мебелни и дървообработващи машини и техника (WMF).

Шанхайският международен панаир за мебелни и дървообработващи машини и техника (WMF) ще привлече повече от 420 производители на машини в бранша ще представят редица решения - от първична обработка до довършителни технологии, за да изпълнят нуждите на различните сектори в индустрията. Някои изложители предлагат и производствени решения за Индустрия 4.0, с цел да се помогне на фирмите да проучат новия пазар и да се възползват от бизнес възможностите.Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code