Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

Belgrade furniture fair05.11 - 10.11.2019

Белград, Сърбия

Представяне
От 5 - 10 ноември 2019 г. ще се проведат заедно 57-ият Международен панаир за мебели, оборудване и интериор и 57-ия Международен панаир за дървообработващи машини, инструменти и материали, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да видят всичко за мебелната индустрия, събрано на едно място – от машините и оборудването за производство на мебели, през материалите и аксесоарите, до готовия продукт.

Панаирът потвърждава международния си характер, който събира много бизнесмени, купувачи, архитекти, дизайнери и дистрибутори от региона и всички части на Европа. Тази година на панаира ще се представят нови международни и регионални изложители, профилирани в занаятчийската продукция с голяма отдаденост на детайлите и качеството, като италианския Kartell, немският Bora, австрийския екип 7, хърватският Nunc, местният Plus Minus и много други. Посетителите отново ще могат да видят компанията Prostoria от Хърватия, известна им като регионален предшественик по отношение на качеството и ориентацията към иновациите, след това Swiss WOAK и местния Gir. Тези компании потвърждават с връщането си качеството на събитието и факта, че Панаирът е регионален център в производството на мебели.

По време на панаира посетителите ще имат възможността да видят творбите на млади и перспективни автори, факултети и училища.

Върхът на събитието е наградата „Златен ключ“, връчена от Международното жури на най-успешните изложители през 2019 г. Тази година журито се състои от наистина интересни и влиятелни имена в рамките на дизайн, архитектура, международна преса и бизнес.

Тази година Design Talks ще има много динамична програма и ще събере много изявени лектори от цяла Европа.

Добре дошли на 57-ия панаир на мебелите!

Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code