Специализирани изложения
Бранш
Град
Ключова дума
Дата

Arredamont 26.10 - 03.11.2019

Доломитите, Италия

Телефон: +359 2 846 32 80

Email: commerciale@camcomit.bg

Представяне

През последните години изложението отчете постоянен растеж, с положителен резултат от 30 хил.посетители, като успя да привлече специализирана публика от всички части на Италия и близките страни. Големи рекламни кампании в сектора подкрепят събитието. Примери са сп.CasaAntica и австрийското сп. Rb Illustrierte.

Уникално по рода си събитие сред изложенията, които Италия предлага, което е в състояние да привлече вниманието на хиляди фирми в сектора мебели-обзавеждане, както и на семействата в региона. Провежда се в изложбения полюс Longarone Fiere, разположен в планинската верига на Доломитите - наслество на ЮНЕСКО, като създава перфектна допирна точка между Кортина д'Ампецо, Тре Чиме ди Лаваредо и Венеция.

Събитието представя специализирана мрежа от малки и средни предприятия, сред които са предимно занаятчиите (237 са представените марки на последното издание). В дните на протичане многобройна публика насочва внимание към Доломитите (превърнали се в обект на внимание и инвестиции, процес, достигнал кулминация на 24 юни 2019 г., когато за места на провеждане на Зимните олимпийски игри 2026 г. бяха обявени гр.Милано и курортът Кортина д'Ампецо). Посетителите са предимно от Северна Италия, както и от близките страни като Словения, Швейцария и Австрия. 

СЪБИТИЕ, КОЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ПРОПУСКАТЕ
Сред изложените артикули могат да се открият различни предложения, които да задоволят нуждите, свързани с обзавеждането на планински курорти - от мебелите по мярка до идеите за стаите и хола, от печките и камините до обзавеждането на банята, от дървените дограма и прозорци до подовите настилки, от типичните за Кортина и за Доломитите платнени тенти, до завивките и килимите, декоративните предмети и осветление.
В рамките на Arredamont се провеждат срещи и се задълбочават теми, които са от особен интерес за професионалистите от сектора, занимаващи се с обзавеждането, архитекти и всички, които са привържаници на стила на обзавеждане в Кортина и Доломитите. 

ПРОФИЛ ЗА ИЗЛОЖИТЕЛИ
• Мебели и обзавеждане за планински къщи, хижи
• Аксесоари към обзавеждането
• Врати, прозорци, стълби, подови настилки
• Печки, камини и системи за отопление
• Обзавеждане за баня
• Материали за реставрация и излолация 


Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code