Издания

Вътрешна архитектура

Автор: доц. д-р арх. Регина Райчева
Издателство: ЛТУ, София
Година: 1998
Език: Български
Страници: 119

В учебника се разглеждат както основно теоритични въпроси за типологията на архитектурните обекти и обемно-пространствената композиция, така и фактори за формоизграждането на мебелите, теорията на цветовете, настилките, интериорния текстил, обзавеждането на отделни помещения в жилището и административен интериор. Учебникът е илюстриран графично, за да се пояснят по-добре развитите теми.
Учебникът е предназначен за ползване от студентите в ЛТУ, но също представлява интерес за практикуващите специалисти по интериор, за архитекти и дизайнери, за учениците от техникумите по дървообработване и вътрешна архитектура, строителните техникуми и др.

Още издания

Книгата е посветена на жизнения и творчески път на един от най-активните деятели на горско-промишления отрасъл у нас.

Повече

Изданието систематизира и излага на едно място широк кръг от исторически, архитектурни, археологически, антикварни и др. данни.

Повече

Задълбочено теоретично изследване на функцията, конструкцията, материала, технологията, обективните условия на средата, цвета и модата като фактори, които оказват влияние върху композицията и формообразуването на мебелите и структурирането на интериорното пространство.

Повече

Речникът е предназначен за агрономи, ветеринарни лекари, лесоинженери, ландшафтни архитекти, еколози, аграрни инженери, биолози, геодезисти, икономисти, юристи, преподаватели, студенти и всички, които работят както в областта на аграрните и лесотехническите науки, така и в сферата на бизнеса.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code