Издания

Списание MD - Мебелен дизайн

Във време, когато ефектното надделява над стойностното, издание като MD - Мебелен дизайн не само информира, но и формира интерес към истинските постижения в тази област.

Списание MD се е заело да доказва, че дизайнът не е занимание за сапунени персонажи, а интелектуална дейност, изискваща вкус, находчивост и онази смес от артистизъм и рационалност, които могат да превърнат стоката в произведение на изкуството.
Същевременно трудно може да се избегне робуването на имена, които не всякога са на нивото на очакванията към тях, а това не е и възможно. Но списанието радва с увереността, която дава, че творческият дух е жив, дори когато греши или криволичи.

Списание MD упражнява ренесансовия идеал като малцина други, определящо се като художник по призвание, дизайнер по предразположение, архитект по интереси и писател по неволя. То е адресирано към всички, които го приемат, дори да не го разбират.

Технически характеристики:
Размер: 240/296 mm
Обем: 180 - 220 стр.
Картон корица: 250 г хром мат
Хартия тяло: 115 г хром мат
Цветност: 4+4 (по желание пети цвят)
Периодичност: двумесечно (6 броя)
Особености: двуезично (български и английски)
Тираж: 9000 бр.
Корична цена: 8 лв., абонамент 42 лв.

Читателска аудитория:
Архитекти, дизайнери, проектанти, декоратори
Хора с естетическа ориентация и висок социален статус
Инвеститори, хотелиери
Чуждестранни клиенти
Производители на мебели и елементи за интериора
Преподаватели, студенти

Разпространение:
Свободна продажба в търговската мрежа чрез дистрибутори
Абонамент
Продажба по изложения
Раздаване с рекламна цел
Ръчна продажба
Поръчка по Интернет

Интернет сайт
Списание MD има собствен интернет сайт www.md-magazine.info. В него могат да се разглеждат онлайн всички броеве. От 2009 г. издателството предлага възможност за абонамент за пълната електронна версия на списанието. Всички реклами и статии с рекламен характер присъстват в онлайн изданието и са свързани с активен линк към фирмения сайт на съответния рекламодател.

Ако желаете да се абонирате или да поръчате конкретни броеве на сп. MD, моля, използвайте формата за контакт.

Вижте страницата на сп. MD и във facebook.

Още издания

Специализирано периодично издание за дизайн, материали, машини и технологии в мебелната и дървообработващата промишленост.

Повече

Целта на настоящата книга е да запознае читателя със съвременните начини, методи и технологии при производството и монтажа на дървените и сглобяемите къщи в България.

Повече

Книгата предлага популярен обзор на външното въздействие върху формирането и развитието на мебелното творчество и производството на мебели в България.

Повече

Тази книга-албум запознава читателя със забравени днес, но ненадминати майстори и творци, и с великолепните им произведения.

Повече

Монографично изследване на традициите, развитието и постиженията в мебелното производство.

Повече

Целта на тази книга е да даде на строителя-любител конкретни познания и съвети за изработване на елементите на дървените къщи и за извършване на всички строителни работи.

Повече

Книгата илюстрира сложната картина на международните движения на XX в., от технологичната експресивност до новата модерност.

Повече

Целта на книгата е да помогне за сътворяването на красив интериор с помощта на обикновена, но в същото време функционална мебелировка.

Повече

Тази книга представя забележителни обекти от частни пространства, публични и религиозни сгради. Включва също така известни хотели, ресторанти и барове, акцентирайки върху последните тенденции в областта на модерната архитектура и дизайна.

Повече

Тази книга представлява най-обширното изследване в областта на дизайна на столове от 1808 г. до наши дни.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code