Издания

Списание ДМТ - Дизайн, Материали, Технологии

Списание ДМТ излиза без прекъсване от средата на 1999 г. и до днес е единственото в България периодично специализирано издание за мебелен дизайн, материали, машини, инструменти и технологии за мебелната и дървообработващата промишленост.

В сп. ДMT ще намерите информация за браншовите изложения в страната и чужбина, новости в областта на дизайна и конструкцията на мебелите, интериорни решения за дома и обществените сгради, съвременни материали, обков, технологии и машини за мебелната и дървообработващата промишленост, както и ще получите поглед върху дейността на фирми, произвеждащи или доставящи съответните материали, машини и инструменти.

Съчетанието от професионално поднесена информация и високото качество на оформление и печат привличат в сп. ДМТ както големи, така и по-малки български фирми и международни компании за негови постоянни партньори.
Предназначено е основно за специалисти, но може да чете от всички, които имат интереси в областта на мебелите и интериора.

От 2010 г. сп. ДMT е член на Международната асоциация на специализираните списания в областта на мебелната и дървообработваща промишленост FSM.

Целева аудитория:
• Производители на мебели, врати и прозорци, строителни елементи от дървесина, специфични производства
• Търговци на мебели, аксесоари и други за интериора
• Производители и търговци на материали, машини и инструменти за мебелната и дървообработващата промишленост
• Собственици на фирми, висш ръководен персонал
• Конструктори, проектанти, технолози, дизайнери, архитекти
• Преподаватели, научни работници, студенти в специализираните училища
• Дървопроизводители, дървопреработватели
• Реставратори, хоби-майстори
• Други

Технически характеристики:
▪ Размер 204/292 mm
▪ Обем 112 - 140 стр.
▪ Корица прегъваема/стандартно отваряема
▪ Картон корица 200 г хром мат с UV лак
▪ Хартия тяло 115 г хром мат (по желание удебелени страници)
▪ Цветност 4+4 (по желание пети цвят)
▪ Периодичност двумесечно (6 броя)
▪ Тираж 2500 бр.
▪ Корична цена 6 лв., абонамент - 30 лв., за учащи - 15 лв.

Интернет сайт
Сайтът на сп. ДМТ се намира в процес на обновяване, но броевете, голяма част от статиите и всички рекламни участия се публикуват в mebeli.info.

Разпространение
Сп. ДMT се разпространява на територията на цялата страна основно чрез абонамент (абонатите му наброяват над 1100 души - производители, търговци и вносители от бранша, проектанти, архитекти, дизайнери, учащи се и др.), чрез дистрибуция в специализираните магазини за продажба на материали за мебели, по всички браншови изложения ("Българска строителна седмица", "Стройко 2000", "Техномебел", "Светът на мебелите" и др.), в БКДМП.

ДМТ може да се намери и при нашите дистрибутори:

"Продиз" ООД - София, бул. Черни връх 148
БКДМП - София, бул. Тодор Александров 73, ет. 6
"Редо" ООД - Пловдив, бул. Шести септември 246
"Кастор" ООД - Бургас, ул. Дебелт 21
"Радибор - Ив. Савева" ЕТ - Русе, бул. Придунавски 50
 
Списанието се предлага като подарък и награда при различни промоции, игри, конкурси и др.

Ако желаете да се абонирате или да поръчате конкретни броеве на сп. ДМТ, моля, използвайте формата за контакт.

Още издания

Специално издание посветено на 25-годишнината на издателство Taschen.

Повече

Автор: Charlotte & Peter Fiell Издателство: Taschen Година: 1993 Език: Английски Страници: 160 Цена: 35.00 лв.

Повече

Тази книга представя мебелния дизайн като включва в себе си някои от най-емблематичните мебелни стилове, движения и имена дали своя принос за неговото развитие.

Повече

Второ преработено издание на учебника по дисциплината "Технология на мебелите", предназначен за обучението на студентите в бакалавърската степен на специалност "Дървообработване и производство на мебели" в ЛТУ.

Повече

Учебникът е разработен в съответствие с учебните планове на дисциплината "История на интериора и мебелите", която се преподава на студентите от специалността "Инженерен дизайн" в ЛТУ.

Повече

Учебникът на проф. Панайот Панайотов е посветен на лепилата и материалите за защитно-декоративни покрития. Предназначен е основно за студентите от ЛТУ, специалност "Интериор и дизайн на мебели", както и за ползване от специалистите в бранша.

Повече

Процесите на хидротермичното обработване на дървесината, към които се отнасят сушенето и топлинното обработване, са намерили широко приложение в дървообработващата и мебелната промишленост.

Повече

Учебникът е предназначен за студентите от ЛТУ за специалностите "Дървообработване и производство на мебели", "Инженерен дизайн" и "Стопанско управление". Може да се ползва и от студентите по други специалности, а също и от всички производители и потребители на дървесина.

Повече

Учебникът съдържа цикъл лекции по дисциплината "Вътрешна архитектура и дизайн", която се преподава на студентите от специалност "Дървообработване и производство на мебели" в ЛТУ.

Повече

В албума е засегната част от огромното разнообразие на стилови форми - от Ренесанса до началото на 20-ти век. Направен е кратък анализ на епохата, появата, времетраенето и разпространението на всеки стил, както и оражението му в архитектурата, изкуството и начина на живот.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code