Издания

Шедьоври на съвременната архитектура

Автори: М. Агнолето, Ф. Боча, С. Казара, А. Ди Марко, М. Талятори
Издателство: A&T Publishing
Година: 2007
Език: Български
Страници: 304
Цена: 75 лв.

Написаните от специалисти есета, придружени от висококачествени фотографии, запечатали по съвършен начин многофасетъчния дух на съвременната архитектура, илюстрират сложната картина на международните движения на XX в., от технологичната експресивност до новата модерност; изледват мегаструктурите, съвременните технологии, постмодернизма, минимализма и деконструкционизма. В това пътешествие из формите, материалите, цветовете, идеите и символите, са представени раздвижени музеи и свръхфункционални летища, огромни шопинг центрове и футуристични библиотеки, спортни арени и внушителни университетски комплекси - заедно с брилянтните им създатели. Резултатът е един необичаен портрет на нашия свят и неговата интерпретация от страна на архитектурата.

Още издания

Книгата е посветена на жизнения и творчески път на един от най-активните деятели на горско-промишления отрасъл у нас.

Повече

Изданието систематизира и излага на едно място широк кръг от исторически, архитектурни, археологически, антикварни и др. данни.

Повече

Задълбочено теоретично изследване на функцията, конструкцията, материала, технологията, обективните условия на средата, цвета и модата като фактори, които оказват влияние върху композицията и формообразуването на мебелите и структурирането на интериорното пространство.

Повече

Речникът е предназначен за агрономи, ветеринарни лекари, лесоинженери, ландшафтни архитекти, еколози, аграрни инженери, биолози, геодезисти, икономисти, юристи, преподаватели, студенти и всички, които работят както в областта на аграрните и лесотехническите науки, така и в сферата на бизнеса.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code