Издания

Лепила и материали за защитно-декоративни покрития

Автор:  проф. Панайот Панайотов
Издателство: ЛТУ, София
Година: 2002
Език: Български
Страници: 231

Учебникът на проф. Панайот Панайотов, посветен на лепилата и материалите за защитно-декоративни покрития, се състои от три основни раздела.
Първият от тях е въвеждащ и поднася обща информация за лепилата и материалите, формиращи защитно-декоративни покрития. В него е включен и обзор на изходните материали за производство на тези покрития. Втората част е посветена на видовете лепила и лепилни съединения. Специално внимание е обърнато на избора на един или друг от тези видове. Третият дял дава сведения за лаковете, нанасяни върху дървесина, метални и силикатни повърхности. Подробно са разгледани отделните видове и свойствата им.
Учебникът е предназначен основно за студентите от Лесотехническия университет, специалност "Интериор и дизайн на мебели", както и за ползване от специалистите в бранша.

Още издания

Креативно списание за дизайн, интериор и архитектура.

Повече

Специализирано периодично издание за дизайн, материали, машини и технологии в мебелната и дървообработващата промишленост.

Повече

Целта на настоящата книга е да запознае читателя със съвременните начини, методи и технологии при производството и монтажа на дървените и сглобяемите къщи в България.

Повече

Книгата предлага популярен обзор на външното въздействие върху формирането и развитието на мебелното творчество и производството на мебели в България.

Повече

Тази книга-албум запознава читателя със забравени днес, но ненадминати майстори и творци, и с великолепните им произведения.

Повече

Монографично изследване на традициите, развитието и постиженията в мебелното производство.

Повече

Целта на тази книга е да даде на строителя-любител конкретни познания и съвети за изработване на елементите на дървените къщи и за извършване на всички строителни работи.

Повече

Книгата илюстрира сложната картина на международните движения на XX в., от технологичната експресивност до новата модерност.

Повече

Целта на книгата е да помогне за сътворяването на красив интериор с помощта на обикновена, но в същото време функционална мебелировка.

Повече

Тази книга представя забележителни обекти от частни пространства, публични и религиозни сгради. Включва също така известни хотели, ресторанти и барове, акцентирайки върху последните тенденции в областта на модерната архитектура и дизайна.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code