Издания

История на интериора и мебелите

Автор: доц. д-р арх. Регина Райчева 
Издателство: ЛТУ, София
Година: 1999
Език: Български
Страници: 128
Цена: 8 лв.

В учебника се разглежда историческото развитие на интериора и мебелите през втората половина на 19-ти век и от началото на 20-ти век до наши дни. Обхващат се темпите от стила бидермайер в немскоговорящите страни до съвременното развитие на мебелния дизайн през осемдесетте години на нашия век.
Учебникът, освен за студентите, би представлявал интерес за практикуващите специалисти по интериор - архитекти и дизайнери, за студентите от други университети, за учениците от специализираните средни училища и др.
Учебникът се издава със съдействието на програма TEMPUS по Съвместен европейски проект S_JEP № 12479 -97 за подпомагане развитието на образованието по мебелен дизайн в ЛТУ - София.

Още издания

Книгата е посветена на жизнения и творчески път на един от най-активните деятели на горско-промишления отрасъл у нас.

Повече

Изданието систематизира и излага на едно място широк кръг от исторически, архитектурни, археологически, антикварни и др. данни.

Повече

Задълбочено теоретично изследване на функцията, конструкцията, материала, технологията, обективните условия на средата, цвета и модата като фактори, които оказват влияние върху композицията и формообразуването на мебелите и структурирането на интериорното пространство.

Повече

Речникът е предназначен за агрономи, ветеринарни лекари, лесоинженери, ландшафтни архитекти, еколози, аграрни инженери, биолози, геодезисти, икономисти, юристи, преподаватели, студенти и всички, които работят както в областта на аграрните и лесотехническите науки, така и в сферата на бизнеса.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code