Издания

Интериорен дизайн Атлас

Автор: Франсиско Асенсио Сервер
Издателство: Книгомания
Година: 2008
Език: Български
Страници: 999
Цена: 39 лв.

В наше време стремежът към декориране на собственото жилище съвсем не е приоритет единствено на състоятелните. Малко въображение и добър вкус могат да направят чудеса от красиви интериори. Още повече че днес има мебелни магазини, предлагащи дизайнерски продукти на достъпни цени. Разбира се, по-сериозният бюджет дава възможност за придобиване на произведения и ползване на услугите на най-престижните интериорни дизайнери.
Човек трябва да е наясно с предимствата и недостатъците на всеки отделен стил. Целта на книгата е да помогне за сътворяването на красив интериор с помощта на обикновена, но в същото време функционална мебелировка. Но въпреки възможността за свобода и гъвкавост в избора на стил, при декорирането на интериора все пак е нужно да се спазват определени правила. А те от своя страна могат да бъдат и нарушавани.

Още издания

Книгата е посветена на жизнения и творчески път на един от най-активните деятели на горско-промишления отрасъл у нас.

Повече

Изданието систематизира и излага на едно място широк кръг от исторически, архитектурни, археологически, антикварни и др. данни.

Повече

Задълбочено теоретично изследване на функцията, конструкцията, материала, технологията, обективните условия на средата, цвета и модата като фактори, които оказват влияние върху композицията и формообразуването на мебелите и структурирането на интериорното пространство.

Повече

Речникът е предназначен за агрономи, ветеринарни лекари, лесоинженери, ландшафтни архитекти, еколози, аграрни инженери, биолози, геодезисти, икономисти, юристи, преподаватели, студенти и всички, които работят както в областта на аграрните и лесотехническите науки, така и в сферата на бизнеса.

Повече

Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code