Urban Creative Studio

Адрес: Варна, ул. Цани Гинчев 7

Телефон: 052/653 050

Факс: 052/653 050

Email: office@urbancreative.bg

Website: www.urbancreativestudio.bg

Представяне
Urban Creative Studio се занимава с проектиране и строителство. В основата на студиото са арх. Димитър Стефанов и арх. Петър Стефанов.

Арх. Димитър Стефанов е роден в Търговище през 1955 г. Завършил е архитектура във ВИАС - София през 1980 г. Създател на фирма "Юнион Корект" ООД, дългогодишен управител и основен проектант. Деец и радетел за архитектурата, градоустройството и културата на град Варна. През годините е бил председател или член на управителните съвети на САБ и КСБ .Член на експертните съвети по архитектура, градоустройство и култура към община Варна. Лауреат на множество награди, сред които "Сграда на годината 2002", награда "Варна" за 1999 г. и 2003 г. и др.

Арх. Петър Стефанов завършва 8 СОУ "А.С.Пушкин" с дипломи за френски, английски и руски езици. Завършил е архитектура в Ecole Nationale Supérieure d’ Аrchitecture de Versailles (ENSAV, Версай, Франция) през 2009 г.. Участвал е в международни workshop-и, проучвания, изложби и публикации в Шанхай, Китай 2007, Чунцин, Китай, 2007, Венеция, Италия, 2008, Iles d’ Abeau, Франция 2007 и др.
Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code