ALL in Studio - Contemporary Design Culture

Адрес: София

Телефон: 0895 657 967, 0888 290 111

Email: studio@allin.bg

Website: www.allin.bg, http://blog.allin.bg

Представяне
Студиото е създадено от арх. Павел Янев и Волен Валентинов - интериорен и продуктов дизайнер. Арх. Павел Янев е роден през 1985 г. Завършва математическата гимназия в родния си град Варна през 2004 г., а през 2011 г. се дипломира като архитект в катедра "Жилищни сгради" на УАСГ, София. По време на следването си участва в различни конкурси, а дипломната му работа е номинирана за Награда на САБ. Член е на Камарата на Архитектите в България (КАБ). Докато е втори курс започва работа в архитектурно студио BAD - Building Arch & Design. След това Studio Interni, където среща сегашния си партньор Волен Валентинов. Следва швейцарска фирма за офис мебели и интериор, където натрупва богат опит в планирането и дизайна на офис пространства. Понастоящем е партньор с Волен Валентинов в ALL in Studio - студио за архитектура и дизайн.

Волен Валентинов е роден на 24 юли 1984 г. в Плевен. Средното си образование завършва в Троян в Училището по приложни изкуства. През 2008-а се дипломира в специалност "Порцелан и стъкло" в Национална художествена академия. Насочил е уменията и интересите си в продуктовия и интериорен дизайн. Член е на българската дизайнерска група "Черга". Работи в няколко студиа като интериорен дизайнер, а успоредно с това участва в редица конкурси, много от които печели. Негови продукти са били излагани на Sofia Design Week, "Светът на мебелите", Българското дизайн биенале и много други български и международни изложби.
Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code