А.Д.А. ООД

Адрес: София, бул. Ген. Тотлебен 63

Телефон: 02/954 98 86, 954 98 87

Факс: 02/954 98 93

Email: ada@ada-bg.com

Website: http://ada-bg.com

Представяне
А.Д.А. (Архитектурно-Дизайнерска Агенция) ООД е основана през 1991 г. от архитектите Румен Първанов (1953), Иво Пантелеев (1959) и Кристиана Николова (1959). Фирмата се помещава в офисна сграда, проектирана и построена от А.Д.А. ООД, на бул. "Ген. Тотлебен" 63 в София.

А.Д.А. ООД е водеща архитектурно-дизайнерска агенция в България. Изпълнява широк кръг от проектантски дейности: градоустройство, архитектура и инженеринг, интериорен дизайн и ландшафт. Фирмата има установен кръг от партньори по всички инженерни части и има признати възможности да управлява процеса на проектиране от концепцията до напълно координирани и детайлно разработени пакети проектна документация.

Компанията има богат опит в проектирането на жилищни групи и сгради, хотелски и рекреационни комплекси, офисни сгради, банкови сгради, многофункционални и търговски комплекси, дипломатически мисии, спортни и транспортни комплекси, индустриални сгради, интериорен дизайн. Основна цел на фирмата е да предлага високо качество на услугите за големи корпоративни български и чуждестранни кленти.

А.Д.А. ООД има признати позиции на местния пазар, както и сред професионалистите от държавните и общински институции. Компанията е удостоена с голям брой архитектурни награди и отличия в България и в международни конкурси.
Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code