А и А Архитекти

Адрес: София, Бизнес Парк София, сграда 8С, ет. 6

Телефон: 02/489 99 99, 489 99 00

Email: office@aaa.bg

Website: www.aaa.bg

Представяне
"А и А Архитекти" ООД е основана в София през 2005 г. от арх. Асен Милев, арх. Ангел Захариев и арх. Мартин Георгиев като иновативно архитектурно бюро с широк спектър на интереси в областта на архитектурното и урбанистично проектиране.

В своята работа "А и А Архитекти" се стремят да създават силна връзка между теорията и практиката, изразяваща се в търсенето на оптималния баланс между естетически, функционални, икономически и екологични характеристики на всеки проектиран от бюрото обект.

От създаването си досега, студиото работи по някои от най-мащабните инвестиционни проекти в София и България: Бизнес Парк София, Capital Fort, Актив - Галакси, като в същото време се ангажира и с проектирането на редица корпоративни сгради, жилищни сгради, преустройства на офиси и индустриални помещения, градоустройствено проектиране и градски дизайн.

Общото в работата по всички проекти на "А и А Архитекти" е изграждането на индивидуален подход към всеки конкретен проект, съобразен с конкретните изисквания, локалните особености и контекста на околната среда.
Галерия
Брандове
Анкета
При създаването на нов интериор се доверявате предимно на:

Собствения си вкус и познания

Съветите на интериорен дизайнер

Препоръките на производител

Предложения от интериорните списания

От всичко изброено по малко

Моля, въведете вашият email.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Моля, влезте в системата като въведете email и парола.
Всички полета са задължителни!
Нямате регистрация? Регистрирайте се!
Mebeli.info гарантира неприкосновеността на вашите лични данни. Информацията, която въведете тук, няма да бъде предоставяна на трети лица.
Всички полета са задължителни!

Enter code refresh code